Dotze bicis eléctriques per al transport dels treballadors de l’Ajuntament de València

València Noticies | Redacció.- La regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha incorporat dotze bicis de pedaleig assistit com a nou mitjà de transport per a ús del personal del Servici, tot i que serà extensible a tots els treballadors del consistori.

“Des de l’Ajuntament estem avançant cap a una ciutat verda, intel·ligent i neutral de CO2. Amb esta mesura som els primers en donar exemple del foment de la bicicleta com a transport urbà alternatiu i sostenible, disminuint l’emissió de gasos contaminants a l’atmosfera i la contaminació acústica”, ha dit Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible.giuseppe-grezzi-con-una-de-las-bicicletas-electricas

Cal destacar que Mobilitat Sostenible ha tingut en compte a l’hora d’escollir l’empresa adjudicatària aspectes com la proximitat. I és que tant el disseny, el muntatge així com l’acoblament de les bicis elèctriques són propis d’una empresa valenciana.

Grezzi ha destacat que el servici “suposarà un estalvi econòmic important a les arques municipals, reduint la despesa en la compra de carburant i les reparacions als tallers mecànics, encara que fonamentalment incidim en el seu ús com a vehicle ecològic”.

Es tracta d’un mitja de transport sostenible pensat per a ús urbà i que inclou un sistema antirobatori de qualitat, una borsa porta-documents, bateria recarregable i tots els dispositius exigits per llei en quant a enllumenat, timbres i demés accessoris. A més, se’ls ha incorporat un espill retrovisor.

Tal i com estableix la normativa europea, estes bicis compten amb un motor elèctric d’una potència inferior als 250 watts que no supera els 25 km/hora. De fet, quan s’arriba a l’esmentada velocitat, el motor deixa de funcionar automàticament i passa a ser el pedaleig la força amb la qual fer funcionar la bicicleta.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.