Economía aposta per l’adaptació dels mercats municipals a les noves demandes dels consumidors per a esdevindre referents comercials

mercat_Borriana.jpg_okEl conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha visitat el remodelat Mercat Municipal de Borriana junt amb l’alcaldessa, Maria Josep Safont, la regidora de Comerç, Maria Romero, i altres representants municipals i provincials. A més de les tradicionals parades de productes bàsics, el mercat també s’ha readaptat i inclou oferta d’oci i social.

Climent ha valorat la capacitat d’adaptació del mercat a les noves demandes dels consumidors. “Els mercats han der ser no sols un referent comercial sinó, també, un lloc de convivència i d’encontre social”, ha indicat el conseller.

El Mercat Municipal de Borriana va reobrir les seues instal·lacions el dia 3 de setembre després de les obres de remodelació. Durant els dos últims mesos, l’actuació s’ha centrat de forma principal en l’adequació, reparació i substitució de la coberta de l’edifici. El conseller ha estat acompanyat també pels encarregats de l’obra, que han destacat la perillositat de l’anterior coberta, composta per plaques de fibrociment d’amiant, ara substituïda.

Mercats Excel·lents

Rafa Climent va anunciar en juliol que la Conselleria recuperarà la distinció de Mercats Excel·lents, ja que es vol potenciar els mercats municipals «per tot el que suposen, perquè fixen la trama urbana, vertebren pobles i ciutats i ajuden a ser un referent comercial».

Rafa Climent ha manifestat que “la pervivència dels mercats, que han de competir amb altres formats comercials, passa per funcionar com un únic establiment comercial, amb criteris empresarials, però sense perdre els seus valors immaterials i culturals, i per satisfer les necessitats dels nous temps i que demanden els consumidors, com l’adaptació a horaris, serveis afegits a la compra, i productes tractats, preparats i fins i tot cuinats”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.