El Betlem del Saló de Cristall es podrà visitar a partir de demá dilluns, día 5

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València posa hui en marxa la seua proposta nadalenca per a la ciutadania amb el muntatge del betlem municipal de la plaça de la Reina. A més, demà dilluns, dia 5, hi haurà l’encesa de l’enllumenat de Nadal i serà el primer dia per poder visitar la recreació feta per l’Associació de Betlemistes al Saló de Cristall de l’Ajuntament.  estara-expuesto-hasta-el-jueves-5-de-enero-de-2017

 Este betlem es podrà visitar des de demà dia 5, el dimecres dia 7 i entre el divendres 9 i el divendres 16 de desembre entre les 8:30 hores i les 15 hores. A partir del dissabte dia 17 fins el divendres 23 i del dilluns 26 al divendres 30, l’horari de visita serà el comprés entre les 8:30 hores i les 19:30 hores, mentres que l’últim dia de l’any, dissabte 31, l’horari serà de 8:30 del matí fins les 3 de la vesprada. Ja entrat el nou any entre dilluns 2 i dijous 4 de gener el betlem es podrà visitar entre les 8:30 i les 19:30 hores, mentre que l’últim dia que estarà exposat serà el dijous 5 de gener, entre les 8:30 i les 13:30 hores.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha fet una crida a la ciutadania per gaudir de totes les propostes de les pròximes setmanes i ha recordat “la importància de poder comptar al betlem del Saló de Cristall de l’Ajuntament amb figures exclusives dels millors betlemistes del món”.

La instal·lació ocuparà 40 metres quadrats de superfície i comptarà amb vora mig miler de figures, de les quals prop de 300 seran de persones. A més, recrearà un paisatge amb un riu sec i un hort de tarongers típic valencià; el poblat de Betlem, amb el naixement i unes figures exclusives de la cavalcada dels reis d’Orient i el port d’Alexandria, amb el seu far.

Fuset ha reiterat que enguany, per segon any consecutiu, València comptarà amb dos betlems que podran ser visitats per tots els veïns i veïnes de la ciutat.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.