El Bloc diu ‘no’ a una hipotètica coalició de Compromís i Podem per a les generals

Pacto de izquierda capítulo piloto Levante EMVAgències. Amb un 74% dels vots emesos, la militància del Bloc ha expressat la seua preferència perquè Compromís es presente en solitari

Els militants del Bloc Nacionalista Valencià, partit integrant de Compromís, han mostrat el seu rebuig a una possible entesa electoral de la coalició amb Podem per a les eleccions generals que molt probablement se celebren en la segona quinzena del mes de desembre. Amb un 74% dels vots emesos, la militància del Bloc ha expressat la seua preferència perquè Compromís es presente en solitari a les eleccions espanyoles. El referèndum vinculant convocat pel Consell Nacional del Bloc ha registrat una participació del 51% dels militants de la formació nacionalista, dels quals tan sols un 26% han donat el seu suport a explorar una possible coalició amb Podem.

En tot cas, els partidaris d’aquesta segona opció, que ha obtingut 399 vots davant els 1133 de la primera, vinculaven l’acord electoral Compromís-Podem al fet que el pacte contemplara la creació d’un grup parlamentari propi al Congrés i que Compromís liderara les candidatures i que la seua marca precedira a la de Pablo Iglesias.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.