El camí de les Falles del Carme

Passaport Carmesina 2017Dimecres passat, al Centre Cultural del Carme, les comissions que formen la Agrupació de Falles del Barri del Carme, junt a les comissions Mossen Sorell – Corona i Blanquerías, es dir, les Falles del Carme, presentaren La CARMESINA, el camí de les falles del Carmen. Estes comissions som sabedores de la quantitat de gent, amant de les falles, fallers de quota o no, que ens visiten durant la setmana gran de la festa.

Com els pelegrins que des de l’Edat Mitjana, recorren camins cap al que per a ells són els seus Sants Llocs, a València, des dels primers temps, quan la primavera està a punt d’arribar, gents de tots els racons de la ciutat i contornada, coneguts entre altres noms com “Malats de Falles”, fan el seu recorregut fins al lloc on les Falles van nàixer, el barri del Carme de la ciutat de València, per a visitar els diferents temples que any rere any es continuen erigint per goig i plaer de tots.

Busquen allò que diferència les falles del barri del Carme de la resta de falles de la ciutat de València, i és que són bressol de la festa, allà on les falles varen nàixer. Pels nostres carrers poden trobar falles innovadores, enginyoses, monumentals, menudes, a l’avantguarda del disseny, arriscades, per la seua ubicació, compromeses amb el barri…

La “CARMESINA” naix com un reconeixement a tota esta gent que any rere any ens visita i gaudix de nostres falles, però també va dirigida a tota eixa gent que encara no ens coneix o ho fa no més de passada, perquè amb esta iniciativa, vinguen a visitar i conéixer-nos.

La “CARMESINA” és un diploma, nominatiu, que es lliurarà a tots aquells que realitzen el Camí de les Falles del Carme.

Com obtindre la “Carmesina”.

Per obtindre el diploma s’haurà d’estar en possessió d’un passaport i segellar-lo en totes i cadascuna de les 14 comissions del barri.

Una vegada visitades les 14 comissions i segellat el passaport, s’haurà d’omplir amb les dades sol·licitades, arrancar el full on estan els 14 segells i depositar-lo en les urnes que hi hauran en el casal de cada comissió del barri.

Els dies per a fer les visites seran el 16 i 17 (de 9h. a 22h.), 18 de març (de 9h. a 14h.), i el dia 19 (de 9h. a 14h.).

Una vegada passada la setmana fallera del 2017, s’enviarà per correu electrònic el diploma nominatiu.

 

On obtindre el passaport.

Els passaports es podran adquirir en els casals de qualsevol de les 14 falles.

També podran adquirir-se en els següents locals:

– Forn Montaner: Carrer Roters 5

– Beers & Travels Bar: Plaça de Manises núm.3

El preu del passaport és de 2€.

 

PREMIS

A banda d’obtindre “La Carmesina”, tota la gent que complete el camí i deposite el full segellat, participarà en el sorteig dels següents premis:

1.Un cap de setmana en l’albergue del Centre de Vacances de Benaixever. Inclou pensió completa.

  1. Circuit Spa de 80 minuts-diumenge (Sunday’s Spa 2×1) per a 2 persones en el Spa de l’hotel Primus València 4*.
  2. Sopar per a 2 persones en el Restaurant Yuso del Barri del Carme.

A més a més, simplement per completar el camí i presentar el full, tindran

accés gratuït al Museu Faller un diumenge del mes de maig AMB UNA

VISITA DE GRUP.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.