El Centre de Gestió de Trànsit informa sobre les afeccions a la mobilitat amb motiu de la Marató de València

València Notícies | Redacció.- El pròxim diumenge se celebra la 37 edició de la Marató València Trinidad Alfonso, amb una participació de 20.500 corredors per a la Marató i de 8.500 per a la prova 10k. Amb motiu d’estes competicions, el Centre de Gestió de Trànsit ha informat sobre les afeccions a la mobilitat de vianants i vehicles al llarg del cap de setmana.

 L’inici de la carrera serà a les 8.30 hores i està previst que finalitze al voltant de les 15 h; mentre que la 10k està programada de 8.30 a 9.45 h. Respecte als talls de trànsit previstos, el divendres, de 10 a 18 h, es tallarà un carril de circulació al pont de Montolivet (els dos sentits de forma alternativa), i a partir de les 22 h en ambdós sentits, a més de l’avinguda del Professor López Piñero d’entrada.

Restricciones Maratón 2017.

Pel que fa al dissabte, a partir de les 7 h es tancarà el passeig de l’Albereda, des de la plaça d’Europa fins al pont de l’Assut de l’Or i un carril de la rotonda de plaça d’Europa per a la realització del mini-marató, fins a les 15 h. A partir d’eixa hora començarà el muntatge que afectarà les avingudes Institut Obrer de València i Professor López Piñero.

El dia de la Marató València els autobusos de l’EMT oferiran servici gratuït des de l’inici del servici fins a les 16 h, i les línies 35, 95 i 99 incrementaran el seu servici de 5.45 a 8 h. A més, la línia 35 es quedarà a la rotonda del C.C. El Saler i la línia 95 es quedarà a la rotonda d’Eduard Boscà amb motiu de les proves. Pel que fa al tramvia, està previst que la línia 4 suspenga el seu servici de 8 a 10.30 h, i les línies 6 i 8 de 8 a 12 h.

Al mateix temps, s’instal·laran dos punts d’encreuament per als vianants al carrer de Colón amb Russafa i al carrer de Sant Vicent amb la plaça de l’Ajuntament. El Centre de Gestió de Trànsit ha habilitat els següents telèfons per a l’atenció ciutadana: 963 94 02 00 i el whatsapp 672 11 42 01.

Estacionaments

Respecte als estacionaments, des de les 6 h del diumenge s’habilitaran els diferents aparcaments per a corredors i assistents. El pàrquing Aqua, amb 2.400 places, tindrà l’accés complicat des del carrer de Serradora perquè s’haurà d’anar per Menorca, canviar de sentit i accedir per Amadeo Roca. Al pàrquing Oceanogràfic, 600 places, s’accedirà per l’avinguda d’Antonio Ferrandis sentit Eduardo Primo Yúfera. Al costat del pavelló de la Font de Sant Lluís, està el pàrquing Fonteta, amb 300 places, i accés per l’avinguda dels Germans Maristes.

El pàrquing Alqueria del Basket, amb 1.250 places, tindrà el seu accés per l’avinguda d’Antonio Ferrandis i carrer d’Àngel Villena. Al pàrquing C.C. El Saler, amb 1.245 places, es podrà accedir per l’avinguda d’Antonio Ferrandis sentit Manuela Solís Claràs (anteriorment avinguda d’Amado Granell Mesado) i Ricardo Muñoz Suay. El pàrquing Cementeri General, amb 1.075 places, funcionarà amb autobusos llançadora cada 10 minuts, des de les 6 hores, de la línia 99 de l’EMT des de l’aparcament fins a la rotonda del C.C. El Saler.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.