El Centre de Gestió de Trànsit organitza un dispositiu de seguretat per la carera Never Stop Running

València Notícies | Redacció.– La Regidoria de Mobilitat Sostenible ha preparat un dispositiu de trànsit per a garantir el desenvolupament de la convocatòria i la seguretat de la ciutadania el pròxim 23 d’abril. La carrera Never Stop Running, “Mai no et rendisques”, de 5 km, comença a les 09.00 hores del matí.

Plano de la carrera.

L’eixida i meta d’esta trobada esportiva se situa en l’avinguda de França, entre els carrers d’Eivissa i de Menorca, i implicarà la restricció total al trànsit d’esta avinguda, a partir de les 06:00h del matí, per a organitzar la infraestructura necessària. Esta carrera forma part del circuit de carreres populars Divina Pastora de la província de València.

Esta tercera edició de la Never Stop Running discorrerà, a partir de la 09:00 hores del matí, del diumenge 23 de març, per les vies avinguda de França, carrer del Pare Tomàs de Montañana, avinguda del Port i els carrers J. J. Dòmine, Joan Verdeguer i Menorca. A les 10:00 hores s’ha organitzat també una eixida per a corredors infantils.

Des de l’Ajuntament es recomana utilitzar vies alternatives a les hores de la realitació de l’esdeveniment esportiu.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.