El centre de València quedarà tancat al trànsit de vehicles particulars des del 16 de març

Valencia Noticias | Redacción.- Des del 16 de març a les 15.00 hores fins al 20 a les 4.00 hores de la matinada quedarà prohibida la circulació en tota la zona interior del perímetre format per la via marginal dreta del llit del riu Túria (des del pont de les Glòries Valencianes fins a la plaça d’Amèrica) i les grans vies, incloent-hi la plaça d’Espanya i els passos inferiors de la Petxina, amb l’excepció dels autobusos urbans, taxis, vehicles de servici públic, vehicles oficials autoritzats per l’Àrea de Mobilitat i vehicles que atenguen emergències.

Plano de las restricciones de vehículos.
image-340116

L’àrea restringida al trànsit no afectarà els veïns de la zona, que tindran accés a la seua propietat mostrant el DNI, permís de circulació, rebut de l’IBI o lloguer al seu nom que acredite la residència. No obstant això, es recomana encaridament que els residents circulen només quan siga imprescindible amb el vehicle per tal d’evitar retencions i dificultats a l’hora de moure’s, o que aprofiten les alternatives en matèria de transport.

Enguany, a més, els vehicles de càrrega i descàrrega que hagen de circular per la zona restringida al trànsit durant les Falles podran fer-ho en franja horària de 6.30 a 11.00 h i sense necessitat d’una autorització expressa.

Per tal de facilitar els tràmits, els vehicles esmentats simplement hauran d’acreditar davant de la Policia Local la direcció de càrrega i descàrrega amb l’albarà oportú o qualsevol altre mitjà que justifique la circumstància.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.