El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana el Campionat Interautonòmic de Velocitat

18.09.18_Salida_85GP-Moto4_RFME_CEV_Valencia_2017_Foto_I.TerronEl Circuit Ricardo Tormo celebra el 22 i 23 de setembre la penúltima cita del Campionat Interautonòmic de Velocitat, organitzat per la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana i amb la participació de les federacions territorials de la resta d’Espanya.

En total, nou categories estan convocades: les xicotetes motos de 85cc de la Hawkers Cup, Copa Mediteráneo Motodes, Open 1000, Open 600, Coppa F3 de MV Agusta, Yamaha R1 Cup, Clàssiques, BMW RR Cup i Easy Race.

El divendres se celebraran els entrenaments lliures i el dissabte tindran lloc al Circuit Ricardo Tormo els entrenaments cronometrats i les primeres carreres: Clàssiques, BMW RR Cup i Easy Race.

En la jornada del diumenge, després dels corresponents entrenaments d’escalfament a partir de les 9.00 hores, se celebraran les carreres des de les 11.15 hores i fins a les 16.30 hores, un total de huit carreres de manera continuada.

L’entrada per a tots els aficionats serà lliure, amb accés tant a la tribuna de boxs com al pàdoc, des d’on el públic tindrà l’oportunitat de veure de prop el treball de pilots i equips.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.