BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

El concurs fotogràfic de BiciCas en Instagram #csenbici es tanca amb una exposició

Expo #csenbici 1BiciCas va inaugurar ahir divendres l’exposició fotogràfica amb les 20 millors imatges presentades al concurs #csenbici en La Bicicleta Cafè. La cita, a la qual va assistir el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Castelló, Rafa Simó, va servir per a fer lliurament dels premis als tres guanyadors del concurs, que es va desenvolupar durant la Setmana de la Mobilidad en Instagram i Facebook a través d’una votació mixta de públic i jurat, amb la col·laboració d’ACF Fotografia, Nomepierdoniuna i la pròpia cafeteria del carrer Ensenyament.

Una bicicleta urbana (primer premi), bons anuals de BiciCas i complements per a la bici, així com la viralitat en les xarxes socials, han propiciat la participació de 150 ciutadans que van penjar en Instagram les seues fotografies de temàtica ciclista a Castelló amb el hashtag #csenbici, amb més de 2.000 vots registrats en Facebook durant la fase final. A més, cal recordar que els préstecs del servei municipal de bicicletes es van duplicar durant la jornada del Dia sense cotxes, dimarts passat 22 de setembre.

Expo #csenbici 2

Expo #csenbici 3

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.