El conjunt musical d’estudiants de flauta de bec ‘Fairy Queen and Friends’ ha actuat en l’Ajuntament

El Péndulo | Redacción.- El conjunt integrat per estudiants de flauta de bec ‘Fairy Queen and Friends’ ha oferit hui un concert a l’Ajuntament, en el marc de la sèrie d’actuacions que acull cada dijous el Saló de Cristalls. En esta ocasió, la sessió ha estat protagonitzada per una agrupació d’estudiants de 12 a 20 anys, tots ells alumnes del Conservatori Municipal José Iturbi.

Ante el público asistente, los jóvenes intérpretes ofrecieron un concierto en dos partes.
image-270666

Davant del públic assistent, els jóvens intèrprets han oferit un concert en dos parts, integrat per peces dels segles XVI al XVII, entre les quals ‘Allegro non molto en sol menor’, de Vivaldi, ‘Douce mémoire’, d’Ortiz, o ‘Pastyme with Good Company’, d’Enric VIII.

Fairy Queen and Friends va ser fundat per la professora Elisabeth Woltèche amb un doble objectiu: en primer lloc, “fomentar entre l’alumnat la música de cambra”; i de manera paral·lela, “participar activament en la divulgació de la música antiga a València”, en paraules de la docent.

Els joves músics que han participat hui en el concert han sigut: Nuria Alegre, Victoria Ballester, Gabriel Belkheiri, Blanca Cantero, Joana Castelló, Mario Roncero, Guillem Fernández, Sara González, Natalia Montó, Blanca Peiró, Natalia Segrera i Elena Saboy.

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.