El Consell convalida les declaracions d’emergència dels treballs de reparació de danys ocasionats per les pluges del 2 de novembre de 2015DE EMER

El Ple del Consell ha convalidat cinc declaracions d’emergència corresponents als treballs de reparació de danys ocasionats per les pluges del 2 de novembre de 2015. Les obres es troben en marxa en l’actualitat.

En concret, es tracta de treballs de reparació de danys en camins agrícoles en 10 municipis de la província de Castelló (Aín, Argelita, Ayódar, Cortes de Arenoso, Espadilla, Fanzara, Fuentes de Ayódar, Sot de Ferrer, Toga i Vilahermosa del Río) encomanats a l’empresa Transformació Agrària, SA (TRAGSA), per import de 488.671,25 euros.

Així mateix, també s’estan fent reparacions en camins agrícoles d’altres 21 localitats castellonenques per un import d’1.418.115,87 euros: Almedíjar, Arañuel, Artana, Atzeneta del Maestrat, Azuébar, Bejís, Benafer, Castillo de Villamalefa, Jérica, Lucena del Cid, Matet, Montán, Morella, Segorbe, la Sierra Engarcerán, Suera, Teresa, la Vall d’Uixó, Vistabella del Maestrat, Zucaina i Xodos.

Pel que fa a la província de València, TRAGSA està arreglant els camins agrícoles de 13 municipis de la província de València: Alfara de la Baronia, Alpuente, Bétera, Calles, Chera, Gátova, Godelleta, Olocau, Pedralba, Siete Aguas, Sueca, Utiel i Villar del Arzobispo. El cost és d’1.948.357,05 euros.

Quant a les infraestructures de regadiu, els municipis afectats a la província de Castelló són Aín, Argelita, Ayódar, Cortes de Arenoso, Espadilla, Fanzara, Figueroles, Fuentes de Ayódar, Ludiente, Sot de Ferrer, Toga, Torrechiva i Vilafermosa. L’import és de 351.307,39 euros.

També es va declarar d’emergència la reparació dels danys en pistes forestals de Castelló i València: Azuébar, Benafigos, Cervera del Maestre, Cortes de Arenoso, Chelva, Chera, Llucena, Marines, Montán, Onda, Segorbe, Tales, Torralba del Pinar i Xeraco. Els treballs van ser encomanats a l’empresa VAERSA per 506.382,50 euros.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.