El Consistori felicita les festes amb un cartell que recrea la plaça de l’Ajuntament

València Notícies | Redacció.- La plaça de l’Ajuntament, amb l’arbre de Nadal en mig i l’edifici consistorial en segon pla centren el disseny del cartell amb què l’Ajuntament felicita les festes a la ciutadania un any més.cartel-de-navidad-del-ayuntamiento

El regidor d’Espai Públic, Carlos Galiana, ha presentat el cartell, que “recrea una plaça de l’Ajuntament del poble i per al poble i fa costat al sector pirotècnic com a element fonamental en totes les celebracions de la nostra ciutat”.

Pixerlarte ha sigut l’empresa encarregada de dissenyar el cartell d’enguany, “un dels dissenys més esperats per la ciutadania i que hem posat en mans de professionals valencians del disseny”, ha explicat Galiana, qui ha destacat la qualitat i la solvència del col·lectiu i la necessitat de ser reconeguts i recolzats per les institucions del seu propi territori.

“Desitgem que tots els veïns i veïnes de València gaudisquen de les festes al màxim i que el nou any els depare la més completa de les felicitats”, ha assenyalat Galiana.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.