BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

El Consistori incrementa les places d’aparcament per a bicicletes a les platges del parc natural de l’Albufera

València Noticies | Redacció.- L’Ajuntament de València reforça la seua resposta a la demanda creixent d’aparcaments per a bicicletes en diverses zones del parc natural de l’Albufera amb la instal·lació de dos nous punts d’ancoratge a la zona de la Devesa Sud, en concret, als entorns del Casal d’Esplai i l’Estany del Pujol, conegut popularment com el llac artificial. Estos nous aparcabicis permetran l’estacionament de 13 bicicletes més, el que comporta un augment del 10 per cent en només dos dies de la capacitat total dels aparcabicis al parc natural.

 “Amb la instal·lació dels nous mòduls d’aparcabicis al parc natural de l’Albufera ja tenim capacitat per a 129 bicicletes. Això no només facilita que els usuaris i les usuàries de les nostres platges puguen gaudir d’elles més còmodament sinó que a més col·labora en el foment de la bicicleta com a mitjà de transport saludable, sostenible i respectuós amb un entorn tan important com el del nostre parc natural”, ha explicat el regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo.

image-418029

Els nous aparcabicis a la zona de la Devesa Sud se sumen al mòdul instal·lat al Racó de l’Olla i comporten una capacitat total en la zona per a 18 bicicletes. Per la seua part, a la zona de la Devesa Nord, entre els mòduls que hi ha al passeig marítim, els del poble del Saler i els metàl·lics del Servici de Platges hi ha espai per a 71 bicis. Per un altre costat, l’oferta de zones d’ancoratge per a bicis es completa amb les 35 places a la zona de la platja de l’Arbre del Gos i les 5 que hi ha a la Gola del Perellonet.

“A estes 129 places que ja hi ha operatives n’afegirem durant els pròxims mesos mig centenar més”, ha explicat Campillo. Actualment s’estudia quins seran els millors enclavaments per a eixos nous aparcabicis.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.