El diputat de Cooperació Internacional es reuneix amb representants de la Fundació MUSOL

  • El responsable de Cooperació Internacional, Emili Altur, viatjarà dintre de dos setmanes a Bolívia per a conèixer els treballs que realitzen des de la Fundació MUSOL
  • 20 anys de la Fundació MUSOL

 Emili Altur reunió Musol (2)

 El diputat de Cooperació Internacional, Emili Altur, s’ha reunit amb representants de la Fundació MUSSOL (Municipalistes per la Solidaritat i l’Enfortiment Institucional), Rafael García Maties, president Executiu i Francesco Filippi, director de l’àrea de Projectes i Responsable de Qualitat. La reunió s’ha produït per tal d’informar al diputat sobre les activitats que estan duent a terme des de l’ONG, sol·licitar la continuïtat de projectes que realitzen amb el suport de la Diputació de València i s’han presentat dos noves propostes de col·laboració.

El responsable de Cooperació Internacional, Emili Altur, ha assenyalat que “des de l’àrea ens comprometem a estudiar els dos nous projectes que hui ens han presentat des de la Fundació, <Gestió de la qualitat i qualitat de la democràcia> i <Polítiques locals per a una energia verda>”. Altur, a més, ha anunciat que dintre de dos setmanes viatjarà a Bolívia per a conèixer de primera mà els treballs que realitzen des de la Fundació MUSOL, treballs destinats majoritàriament a la potabilització d’aigua. Altur ha afirmat: “és un dels nostres objectius col·laborar amb projectes per a millorar la vida de les persones i avançar en el desenvolupament social i econòmic de països en vies de desenvolupament”

També, els representants de l’ONG han aprofitat per convidar al diputat provincial a l’acte de celebració del 20 aniversari de la Fundació, qui ja ha confirmat la seua assistència. El president executiu ha destacat la implicació de la Diputació  des del naixement de la Fundació i ha ressaltat que “la cooperació perquè funcione ha der ser tasca de tots”.

A la jornada de celebració del 20 aniversari també estan convidats alcaldes i alcaldesses de grans ciutats així com representants de països on la Fundació porta endavant tasques de cooperació.

Col·laboració de la Diputació amb la Fundació MUSOL

Des del 2007 fins al 2017 la Fundació ha estat subvencionada amb un total de 297.092,4 euros destinats a projectes de cooperació par al desenvolupament en països en via de desenvolupament, com per exemple, Guatemala i Bolívia, aportant-los gestió i accés a aigua potable, millorar la salut i impulsar sistemes productius.

A més, des del 2008 fins al 2017 la fundació ha rebut un total de 23.866,44 euros per a projectes de sensibilització i educació, com programes dirigits a la igualtat de gènere, l’apoderament de la dona i el desenvolupament social, i d’altres centrats en la millora de l’educació. Sobretot han estat jornades que s’han realitzat a la província de València.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.