El Director General d’Esport, Josep Miquel Moya, ha rebut la visita d’una delegació xinesa

15.09.22_foto_xinesos_esport

El director general d’Esports, Josep Miquel Moya, ha rebut la visita d’una delegació de responsables esportius de la província xinesa de Zhejiang interessats en diversos assumptes relacionats amb la gestió esportiva de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Els temes que s’han tractat a la reunió, coordinada pel director general d’Esport, Josep Miquel Moya, han estat la legislació esportiva, els diferents programes de promoció i desenvolupament de l’esport des de la Generalitat Valenciana; els criteris de selecció, l’accés als centres, els beneficis i els programes de tecnificació esportiva; els programes de formació permanent, les instal·lacions i les relacions amb els clubs i les federacions esportives entre d’altres.

El director adjunt del departament d’Esports de la província de Zhejiang, Hu Guoping, ha agraït l’atenció i la informació rebudes i ha obert la possibilitat de cooperar en un futur. Per la seua part, el director general d’Esports, Josep Miquel Moya, ha manifestat la seua satisfacció perquè la Comunitat Valenciana siga objecte d’interès en matèria esportiva.

La província de Zhejiang està situada a la costa oriental de la República Popular de la Xina i la seua capital és Hangzhou. Els vincles de l’estat espanyol amb aquesta província són molts, ja que el 70% dels immigrants xinesos que arriben ací ho fan des d’aquest territori de la Xina.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.