BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

El Director General d’Esport, Josep Miquel Moya, valora positivament la creació d’un consorci per a la gestió del Trinquet Pelai

trinquet-pelayoEl director general d’Esports, Josep Miquel Moya, valora molt positivament l’anunci de la creació d’un consorci per a la gestió del Trinquet Pelai de València. En paraules de Moya “és inqüestionable la necessitat de solucionar el futur del trinquet, el qual, més prompte o més tard, hauria de ser de titularitat pública, per la qual cosa caldrà analitzar tots els mecanismes a l’abast de l’administració, fins i tot, i si s’escau, el de l’expropiació”.

El consorci per a la gestió serà tripartit entre l’Ajuntament de València, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana i pretén dotar de contingut l’espai per tal de donar-li sentit més enllà de les partides professionals. L’edifici pot suposar un punt d’atracció tant des del punt de vista esportiu com turístic, patrimonial i, fins i tot, educatiu.

El Trinquet Pelai és, actualment, l’únic trinquet històric de la ciutat de València. Hi pot albergar unes 900 persones i s’hi disputen els grans circuits de la pilota valenciana. L’espai disposa de 4 galeries, les de les parets del dau i el rest més altres dues sobre les muralles, les parets dels costats. La llotgeta és molt gran i elevada però no té mur de protecció per als espectadors.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.