El Govern d’Espanya aprova un reial decret sobre les hipoteques

IMG000013307El Consell de Ministres d’aquest dijous aprovarà el reial decret llei de reforma de l’impost de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats perquè els bancs siguen els que finalment paguen aquest impost en les hipoteques.
L’aprovació del reial decret sobre les hipoteques l’ha anunciat aquest dimecres el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, després de la decisió adoptada pel Tribunal Suprem que eximia els bancs de pagar aquest impost .
Sánchez ha explicat que no es tracta d’eliminar l’impost, sinó que la intenció és atribuir els actes jurídics documentats al sector bancari per mitjà d’un canvi que entrarà en vigor a partir de la publicació en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).
Aquesta norma, que afectarà l’article 29 de la llei de l’impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats, seguirà una via independent respecte de la nova llei hipotecària, redactada de conformitat amb la directiva europea durant el mandat del PP i que tramitarà l’executiu socialista després de quasi dos anys de retard.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.