El govern espanyol no autoritza la Generalitat Valenciana per rebre un vaixell amb refugiats sirians

Mónica Oltra.
image-264731
La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mònica Oltra, ha criticat que el govern espanyol “no està a l’altura de la solidaritat dels ciutadans”, i li ha acusat d’escudar-se en “problemes burocràtics” per rebutjar l’ajuda i els recursos que se li han ofert per atendre als refugiats. Oltra es va pronunciar així després de reunir-se ahir a Madrid amb la secretària de Migració i Emigració, Marina del Corral.

Mònica Oltra, qui va lliurar a Del Corral una sèrie de documents sobre el treball del Consell per fer possible l’arribada de les persones “que fugen de l’horror de la guerra” en un vaixell que cediria l’empresa Baleària, va titllar la reunió de “decebedora” perquè, segons va dir, mentre des del seu departament van anar “amb la voluntat d’oferir solucions a una crisi humanitària que és la pitjor des de la Segona Guerra Mundial” el govern espanyol s’excusa en “problemes burocràtics” per no acollir refugiats. Moncloa ja va  rebutjar l’oferta el passat mes de setembre.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.