El govern valencià prendrà demà la decisió d’interposar un recurs davant el TC per l’infrafinançament

Generalitat-Valenciana-Corts-Consell-EFE_ARAIMA20151203_0147_57
image-275571

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat avui que demà proposarà al seu govern que s’iniciï el procediment per presentar un recurs d’inconstitucionalitat als Pressupostos Generals de l’Estat de 2016 per l’infrafinançament que pateix el País Valencià. Així ho ha avançat Puig en l’última sessió de control parlamentari de l’any, en resposta a una pregunta de la portaveu del PP, Isabel Bonig, sobre l’engegada del Programa de Desenvolupament Rural.

El president ha anunciat també un recurs contenciós administratiu d’aquells actes del govern espanyol que, “per acció o omissió atemptin contra la igualtat dels valencians”, i ha dit que espera el suport dels populars valencians.

Ximo Puig ja va anunciar el passat mes d’octubre la possibilitat d’interposar abans que acabés el mes una demanda per l’infrafinançament -recurs que demà aprovarà el govern valencià si no hi ha sorpresa-, malgrat que en aquell moment no va especificar què recorreria exactament el seu govern.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.