El Grau reunirà a 2.000 persones en el sopar de penyes i colles de les festes de Sant Pere

El tinent d’Alcaldia, Rafa Simó, destaca la “gran resposta” a una dels actes més populars del programa de festes

El Grau viurà demà un sopar multitudinari amb penyes i colles dins de les festes de Sant Pere. Prop de 2.000 persones s’han inscrit al sopar de pa i porta que se celebrarà matí a partir de les 22.00 en l’esplanada Port Flor del taronger i que comptarà amb la participació de les reines, Natalia Albert i María Gómez, i corts d’honor. El tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha destacat la “gran resposta a aquesta convocatòria, una de les més populars dins del programa de festes”.

Simó també ha agraït la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme, que patrocina l’orquestra València que actuarà davant les 2.000 persones que es congregaran en l’esplanada del port per a viure una nit protagonitzada per penyes, colles i veïns i veïnes del Grau.

La vespra del dia de Sant Pere també deixarà el protagonisme al públic infantil, a l’esport i a la música. Les activitats pensades per al públic familiar inclouen un concurs de dibuix organitzat per l’associació Aula Debat Dones del Grau. Quant a les activitats esportives, s’ha programat la tercera edició de la marató de zumba mentre que els amants de la música tenen fins a quatre actes amb estils musicals diferents per a arribar a més públics. La resta d’activitats es pot consultar en la pàgina de Turisme de l’Ajuntament de Castelló, on s’ha penjat l’edició digital del programa de les festes de Sant Pere.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.