El Grau s’incorpora al projecte del grafiti urbà com a nova via de comunicació amb la joventut

8-8-2017 El Grau s'incorpora al projecte del grafit urbà com a nova via de comunicació amb la joventutLa zona marítima summa parets del Javier Marquina i la piscina del Pinar al catàleg de murs legals que lidera la Regidoria de Joventut
El districte marítim, a través de Grau Xarxa Oberta Blue, se sumarà al projecte del gratifi urbà que ha impulsat la Regidoria de Joventut, sota la direcció de José Luis López, una iniciativa pionera en la ciutat per la qual es posarà a la disposició dels artistes un cens de murs públics on puguen posar en pràctica aquesta disciplina artística amb la finalitat de realitzar campanyes de sensibilització social com una nova via de comunicació amb els joves.

El tinent d’alcalde del Grau, Rafa Simó, ha informat que “el programa és summament atractiu i encaixa molt bé amb Grau Xarxa Oberta Blue, per açò hem decidit participar aportant dues parets al catàleg municipal de murs, una en el camp de futbol Javier Marquina i una altra en la piscina del Pinar”.

El projecte de parets municipals, que també compta amb la col·laboració de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i de les entitats vinculades al món del grafit, suposa un gran pas al capdavant ja que per primera vegada els joves de Castelló disposaran d’un catàleg de murs legals per a expressar-se i les seues creacions artístiques serviran al seu torn per a transmetre missatges de caràcter social i preventiu cap a aquest col·lectiu de població.
Però a més de servir de canal de comunicació amb la joventut, aquest projecte contribuirà a desenvolupar l’art del grafit de forma controlada dignificant alguns espais de la via pública de la ciutat ja que fins ara no hi havia parets disponibles per a aquests artistes.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.