El líder del Bloc, Enric Morera, creu que el Congrés trobarà la solució perquè Compromís tingui grup parlamentari

 

Valencianes-Morera-Compromis-Congres-Cortsval_ARAIMA20160118_0152_58
image-303083
El president de les Corts Valencianes i coportaveu de Compromís, Enric Morera, ha assegurat avui que “hi haurà una una solució alternativa al reglament del Congrés” perquè la coalició Compromís-Podemos-És el moment tingui grup parlamentari propi.

Així, el també líder del Bloc Nacionalista Valencià ha recalcat que “fins al dimarts a les huit de la vesprada hi ha temps” perquè els nou diputats de la candidatura Compromís-Podemos-És el moment presentin l’escrit a la Mesa del Congrés per a la formació de grups i, en la seva opinió, “hi haurà una solució alternativa al reglament del Congrés perquè els valencians tinguem grup parlamentari”.

Morera ha afirmat que “fins a l’últim minut hi ha molta partida” i que “s’està cooperant entre tots per a aquest objectiu”. “Aconseguirem grup parlamentari, i si no, que caigui un aiguat”, ha bromejat.

Morera s’ha sumat a les declaracions de la vicepresidenta valenciana, Mónica Oltra, sobre que “l’articulació dels grups al Congrés ha estat molt arbitrària“.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.