El L’Off Romà porta al Port de Sagunt el millor Circ valencià

El Péndulo | Redacció.- L’espectacle ‘Combinat de Circ’ que porta al festival Sagunt a Escena l’Off Romà, es podrà veure de forma gratuïta en el Centre Cívic del Port de Sagunt el dijous 28 a partir de les 20:30 hores, aquest és un muntatge que presenta el treball de quatre companyies de circ valencianes, es tracta de la companyia La Finestra Nou Circ que presenta el seu espectacle ‘L’engranatge’, la companyia Arritmados, que presenta el seu espectacle ‘Reparte Amor’, la companyia la Cirtrica amb l’espectacle ‘Lea’ i la Companyia Efecto Invernadero amb l’espectacle ‘Recordat’.

Es un espectáculo de la Associacio Professional de Circ de la C.V.
image-408739

Aquest ‘Combinat de Circ’ ens permetrà disfrutar les diferents disciplines circenses: acrobàcia en terra, equlibrisme, malabarisme, verticalisme… i sempre molt d’humor, un humor que gràcies a les seues metàfores, a la màgia de la simplicitat, pot contindre, més o menys camuflada, certa crítica social, una certa autocrítica, la possibilitat de reflexionar i riure’ns de nosaltres mateixos, al mateix temps que ens meravellem amb les increïbles habilitats dels seus intèrprets i acròbates de totes les disciplines.

Un espectacle divers generador de reflexió i emoció que ningú hauria de perdre’s.

Sagunt a Escena continuarà el divendres 29 amb l’espectacle de dansa ‘Juana’ de la companyia Otra Danza, amb coreografia i direcció d’Asun Noales, en el Teatre Romà a les 22:30 hores.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.