El nombre de viatgers en els hotels de la Comunitat Valenciana registra un increment interanual del 3,5% al juliol

València Notícies | Redacció.- Els hotels de la Comunitat Valenciana han aconseguit prop de 3,6 milions de pernoctaciones en el mes de juliol, segons les dades difoses avui per l’Institut Nacional d’Estadística (INE).Turistas visitando la ciudad de Valencia.

Destaca la pujada interanual del 7,3% en la demanda estrangera mentre que la demanda nacional decreix un 5,3% pel que fa a juliol de 2016. Aquestes xifres situen a la Comunitat Valenciana com la tercera destinació preferida pels espanyols, després d’Andalusia i Catalunya.

Així mateix, de l’enquesta es desprèn que el nombre de viatgers als hotels de la Comunitat Valenciana ha augmentat al juny un 3,5%, amb un total d’1.011.125 viatgers registrats.

Pel que fa a les dades de l’acumulat durant els set primers mesos de l’any, els resultats de l’Enquesta d’Ocupació Hotelera de l’INE, mostren que els hotels de la Comunitat Valenciana han registrat més de 16,3 milions de pernoctacions, un 2,8% més que en el mateix període de 2016. Per la seva banda, el nombre de viatgers és de 5 milions, la qual cosa suposa un increment del 5,4%.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.