El nou codi ètic del PP valencià estableix que els càrrecs no podran rebre cap regal

moment-presentacio-del-codi-etic_1754834601_39234184_1920x1440El XIV Congrés del Partit Popular de la Comunitat Valenciana se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 d’abril.

“No rebre cap regal a títol personal derivat del càrrec públic o de representació independentment del seu valor econòmic”. Aquesta és la norma que els membres del Partit Popular que ocupen un càrrec, ja siga institucional o orgànic, o que formen part d’alguna de les candidatures dels populars hauran de complir si el pròxim congrés de la formació aprova la proposta de codi ètic que es va presentar ahir.

La coordinadora de la ponència d’Estatuts, Loreto Cascales, va afirmar que amb aquest document la formació “actualitza completament el seu ideari polític i es blinda contra la corrupció. El codi ètic que incloem és el més estricte de quants existeixen en aquests moments a Espanya”.

María José Ruiz, una de les elaboradores de la ponència, va precisar que “aquestes normes afecten des del càrrec més alt a nivell orgànic o institucional fins al regidor del poble més petit o l’afiliat de base”.

Així mateix, Ruiz va explicar que el pla de prevenció i compliment de la normativa “establirà un procediment pautat i avaluable per a verificar les actuacions i garantir la vigilància constant del partit”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.