banner_990x90_EFE (1)

El Palau acull un concert de Nadal dedicat a Beethoven amb el violinista Julián Rachlin

El Péndulo | Redacción.- El Palau de la Música acull demà dimarts un Concert de Nadal organitzat per la Fundació Excelentia, en què participa el prestigiós violinista lituà Julián Rachlin i la New York Chamber Orchestra.

El prestigioso violinista lituano Julián Rachlin actua junto con la New York Chamber Orchestra.
image-286933
Este programa està dedicat a Ludwig van Beethoven i en la primera meitat es podrà escoltar el Triple concert per a piano, violí i violoncel en el qual també participarà la pianista Vanessa Benelli Mosell i el violoncel·lista Boris Adrianov, mentre que en la segona part el públic escoltarà la Simfonia nº 7 del compositor alemany.

Julian Rachlin, que torna a visitar el Palau de la Música des de la seua actuació amb l’Orquestra de València el 2008, interpretant el Concert per a violí de Chaikovski, va néixer a Lituània i va emigrar a Viena. Va estudiar amb Pinchas Zukerman i ha estat el solista més jove a tocar amb la Filharmònica de Viena, debutant sota la direcció de Riccardo Muti. Ha col·laborat amb l’Orquestra Filharmònica de Munich i Lorin Maazel, l’Orquestra Mariinsky i Valery Gergiev, la Filharmònica de Londres i Andrey Boreyko i l’Orquestra Estatal de Baviera amb Zubin Mehta i Kirill Petrenko. Toca el violí 1704 ex Liebig Stradivari.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.