El Palau de la Música organitza una jornada pionera d’àmbit nacional de mesures d’emergències i riscos laborals en edificis públics

València Notícies | Redacció.- El Palau de la Música de València ha organitzat el proper 28 d’abril una jornada tècnica, en la qual s’abordarà el monogràfic “Mesures d’emergència i prevenció de riscos en edificis públics: una assignatura pendent”. Esta trobada està programada amb motiu del Dia Internacional de la Prevenció de Riscos Laborals i del 30 aniversari de l’auditori. Per a  la presidenta del Palau, Glòria Tello, “este és un tema que m’ha preocupat molt des que vaig assumir la presidència del Palau de la Música i afortunadament amb l’ajuda de l’actual equip directiu i dels treballadors i treballadores, després de mesos de treball, podem anunciar que el Palau ja disposa de tots els requisits exigibles en matèria de seguretat”; no obstant això, “volem que el nostre auditori siga la referència i un model per a altres institucions en esta matèria”, ha afegit la regidora.PALAU DE LA MÚSICA VALENCIA

En este sentit, el director del Palau, Vicent Ros, ha remarcat que esta jornada d’àmbit nacional “està creant molta expectació i una gran resposta per part d’institucions públiques i privades de tot l’Estat espanyol”. És per això que “este és el camí en el qual treballem per a dur a terme futures accions també a nivell internacional, els beneficis de les quals redundaran en institucions i en la ciutadania”.

Este esdeveniment és eminentment pràctic i s’hi tractaran aspectes transcendents, però encara no suficientment desenvolupats en una part de les institucions públiques. Al llarg de la jornada es podrà assistir a tres conferències, la primera és “La concurrència d’empreses en edificis públics: problemàtica d’aplicació de la normativa sobre coordinació d’activitats”, que tindrà com a ponents Javier Navarro Aparicio, doctor en ADE per la Universitat Politècnica de València i professor associat i docent del Màster de Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat de València, i Jordi Tarragó Shabbat, director de personal del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

La segona és “Mesures d’emergència en edificis públics: punts crítics” que tindrà com a únic ponent Juan José Agún González, director de Servicis Generals i responsable del Servici de Prevenció de l’Hospital Intermutual de Llevant.

La tercera ponència abordarà el monogràfic: “La problemàtica del compliment de l’aforament en determinats edificis públics”, amb els ponents Rafael Soto Yáñez, director de l’Àrea Jurídica i de Personal de la Real Orquesta Sinfónica de Sevilla i Roberto Alcaín Sánchez, cap de Recursos Humans i Contractació del Teatro de la Maestranza y Salas del Arenal de Sevilla.

L’acte conclourà amb la taula redona “Algunes qüestions essencials sobre organització, emergències i prevenció en edificis públics”, a càrrec de representants tècnics de les entitats col·laboradores.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.