El Palau rep la visita de centenars de persones que es sumen a la celebració de les Falles 2017

València Notícies | Redaccio.- El Palau de la Generalitat ha rebut la visita de centenars de persones, que han participat en les activitats programades durant tota la setmana amb motiu de la celebració de les Falles 2017 i la seua declaració com a patrimoni immaterial de la humanitat. Cientos de personas han visitado ya la Falla del Palau.

Centenars de persones han visitat ja la Falla del Palau, situada al Pati Gòtic i que representa la tradicional plantà ‘al tomb’; així com les principals estàncies de l’edifici seu del Consell. En aquest recorregut, hi ha versos al·lusius a elements fallers a cadascuna de les sales, semblants als que s’exposen als monuments fallers i, a més, aquells que ho desitgen poden endur-se un record faller de la seua visita al Palau.

Els dies 16 i 19 de març, el Palau obrirà les seues portes de 10.00 hores a 19.00 hores, mentre que els dies 17 i 18 l’horari de visita es veurà reduït de 10.00 hores fins a les 14.00 hores, amb motiu de l’Ofrena. Allí també es podrà visitar l’exposició de l’artista Doro Balaguer, que commemora l’obra del pintor valencià.

Fins el 19 de març es duran a terme una sèrie de projeccions audiovisuals, ‘mapping’, sobre la façana de la Torre Vella del Palau, com ja es va realitzar amb motiu de la celebració del passat 9 d’octubre i, a més, el dia 17 de març, després de conèixer el veredicte del jurat, el Palau acollirà una recepció als representants de les falles guanyadores de 2017.

Finalment, el 19 de març, a les 19.30 hores, serà la cremà virtual de la Falla Immaterial de la Humanitat, un projecte de la Universitat de València que tindrà com a representació pública un espectacle de llums i so que es projectarà sobre la Torre Vella del Palau de la Generalitat

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.