El Passeig Marítim acollirà este estiu un 37% més de parades de venda al públic

València Notícies | Redacción.- El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha explicat que ja s’han tramitat totes els autoritzacions per a la venda no sedentària per a la temporada estival en el  Passeig Marítim de la Malva-rosa, “amb un resultat molt favorable per a totes les persones que han presentat sol·licitud”, ja que s’ha augmentat en un 37 per cent el número de parades respecte a l’any passat.Todos los vendedores que han solicitado parada y están al corriente de sus pagos con el Ayuntamiento.

Així, si l’any passat van instal·lar-se un total de 76 parades de venda al públic, enguany la quantitat de venedors que podran posar parada arriba fins a la xifra de 104 llocs. De fet, l’Ajuntament estava disposat a oferir en total 107 espais per a col·locar parades.

És a dir que totes les persones que estan al corrent de les seues obligacions tributàries amb les administracions públiques han tingut autorització i, per tant, tindran cabuda en este espai durant els mesos estivals.

Des de la regidoria s’ha explicat que açò ha sigut possible gràcies al treball del servici municipal de comerç que ha constat en considerar a tots els venedors com a iguals, dotant-los a tots de les mateixes condicions i de metres per a instal·lar les parades. Així, “des d’un criteri de paritat i igualtat hem pogut incrementar considerablement les autoritzacions i donar una resposta positiva a 104 vendors”, ha dit Galiana.

Així, el barem de puntuacions només ha decidit l’ordre que determina la ubicació dins del passeig, sense excloure ningú. Tot el que ha presentat sol·licitud i ha complert els requisits de les bases han obtingut autorització. Fins i tot les persones que han obtingut zero punts han pogut instal·lar parada. El sorteig que s’ha celebrat hui ha decidit l’empat entre les persones que tenien la mateixa puntuació.

En els pròxims dies la regidoria publicarà al tauler el llistat resultant del sorteig i concedirà 5 dies perquè aporten la documentació i l’alta en la Seguretat Social. Si algú no l’aportara, se li exclourà de la resolució d’adjudicació, que s’ha de dictar una vegada comprovada la documentació. Està previst que abans de l’1 de juny les parades puguen començar la venda al públic.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.