El Planetari de Castelló oferirà aquest Nadal tres projeccions d’astronomia

                 

20160508 foto activitats planetariEstarà obert del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener en horari de matí

El Planetari de Castelló obrirà aquest Nadal en horari de matí de 9.30 a 14.45 hores. Aquest oferirà tres projeccions d’astronomia a les 11.00 hores amb ‘Espai profund’, a les 12.00 hores amb ‘De la Terra a l’Univers’, i a les 13.00 hores amb ‘Explorant el Sistema Solar i el Món Anelle’. A més, el Planetari rebrà la visita del patge dels Reis Mags el 2 de gener a partir de les 10.00 hores per arreplegar les cartes dels xiquets i xiquetes i lliurar-li-les als Mags.

Aquests horaris corresponen als dies 26 a 29 de desembre i de 2 a 5 de gener, i romandrà tancat, a més dels dilluns que és el dia de descans habitual, els dies 23, 24, 30 i 31 de desembre, i el 6 de gener.

A partir de gener el Planetari oferirà també activitats i tallers per a públic familiar els dissabtes a la vesprada. Algunes d’aquestes activitats en família per a gener són ‘Descobreix els núvols’ el dia 7, ‘Planetes llunyans’ el 13, ‘Construeix els teus instruments meteorològics’ el 14, ‘Fons marins’ el 20, o ‘Chroma Key: Missió la Terra’ el 21.

Així mateix, el Planetari recorda que la inscripció al Curs d’Iniciació a l’Astronomia està oberta i que també es pot participar en les XIV Jornades de Ciències de la Terra, que se celebraran els propers 23 i 24 de febrer, apuntant-se durant el mes anterior a la seua realització.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.