BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

El ple de la Diputació mostra el rebuig de tots els grups als actes violents del 9 d’Octubre

València Notícies | Redacció.– La Diputació de València, en representació de la ciutadania, ha manifestat en una declaració institucional en el Ple d’octubre la seua ferma condemna als actes violents, verbals i físics, ocorreguts durant la processó cívica i la manifestació del passat 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana.

Pleno de la Diputación.

En la declaració, aprovada per unanimitat dels grups representats en la càmera, s’assenyala que “les agressions, insults i exhibició de simbologia nazi, per part de moviments ultres, van entelar un dia de celebració per a tot el poble valencià, intentant interrompre el normal exercici d’expressió dels valencians i valencianes que van voler sumar-se a la marxa dins del marc de la reivindicació democràtica en un entorn de respecte i convivència”.

“L’article 21 de la Constitució Espanyola reconeix el dret de reunió pacífica i de manifestació; drets pels quals l’Estat i les Forces de Seguretat han de vetlar per a assegurar el seu lliure exercici en un entorn de seguretat i amb plenes garanties”. D’aquesta manera, la Diputació de València expressa el seu rebuig als atacs contra la integritat física i moral que es van viure contra la societat civil i contra diversos representants de les institucions valencianes.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.