El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha criticat l’absència de Quim Torra en l’acte convocat avui per la plataforma El Corredor Mediterráneo

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha criticat l’absència de Quim Torra en l’acte convocat avui per la plataforma El Corredor Mediterráneo, impulsat per l’Associació Valenciana d’Empresaris, i ha assegurat que després de l’etapa del Partit Popular al capdavant del govern valencià les relacions amb Catalunya havien millorat, però que ara “sembla que qui no vol saber res” és l’executiu català. Puig ha fet aquestes declaracions en ser preguntat per l’absència de Torra a la trobada, a la qual sí que ha acudit el conseller català de Territori, Damià Calvet.

El cap del Consell ha apuntat que la situació política catalana és “de vegades complicada” i ha destacat que les dues administracions hagin reprès relacions. El president valencià ha assegurat que vol normalitzar les relacions amb Catalunya, i que és el principal soci comercial de Valencià. “Espero que, més aviat que tard, recuperem els ponts de diàleg. Nosaltres sempre hem estat a favor del diàleg. És un element fonamental per a resoldre problemes”, ha afegit.

 Ximo-Puig-Territori-Damia-Calvet_2096200643_57046335_651x366

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.