El President de Les Corts s’interessa per la cooperació de l’administració amb la Plataforma del Tercer Sector

València Noticies | Redacció.-  La Plataforma del Tercer Sector s’ha reunit hui amb el President de Les Corts, Enric Morera, a qui ha lliurat el document de treball de l’entitat amb els objectius i filosofia de l’organització.

A la trobada, que ha tingut lloc a la Sala de Juntes del parlament valencià, han acudit Lola Fernández Rodríguez, presidenta Plataforma Tercer Sector i Presidenta Xarxa per la Inclusió Social EAPN; Joan Planells, president CERMI-CV (Comitè Espanyol Representants Persones amb Discapacitat); Juan Manuel Aragonés Beltrán, president de Caritas-CV; Enrique Llin Ruiz, President Consell Territorial ONCE-CV; Rafael Gandía Balaguer, representant Creu Roja; Silvia Ramos Moliner, vicepresidenta plataforma Tercer Sector i Presidenta Plataforma del voluntariat.

la-entidad-ha-visitado-el-parlamento-y-se-ha-reunido-con-el-president-para-entregar-su-dossier-de-trabajo
image-419961

Durant la reunió, el President s’ha compromés a facilitar als grups parlamentaris de Les Corts i al Consell de la Generalitat el document de treball de l’associació per tal de construir un marc de col·laboració amb l’administració i a transmetre les conclusions de la reunió a la presidenta de la Comissió d’Afers Socials, per tal d’encetar una relació estable amb la plataforma i convertir-la en un interlocutor social al més alt nivell.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.