El projecte expositiu de moda Artenblanc arriba a Alacant

18.02.27_ARtBlanc4El projecte expositiu Artenblanc arriba a Alacant, on una trentena de dissenyadors del panorama actual mostren les seues creacions. La Llotja del Peix acollirà el 28 de febrer a les 20 hores la desfilada dels ‘outfits’ creats i a partir del 2 de març seran exposats. Artenblanc és un projecte impulsat per la Generalitat per a reactivar i visibilitzar el món de la moda a la Comunitat Valenciana.

En la desfilada i en l’exposició es mostra la creació de moda per a home o dona que han elaborat els dissenyadors amb el denominador comú d’haver sigut confeccionats “en blanc”.

En el projecte participen firmes com Alalá Costura, Alejandro Resta, Anillarte, Benavente Atelier, Bibian Blue, Cuberoquesada, Daluna, Eugenio Loarce, Guatermelon, Higinio Mateu, Hortensia Maeso, Juan Vidal, Luis Rocamora, Mané Mané, Mario Coello, Miguel Vizcaíno, Paco Roca, Roberto Diz, Savage, Sebastián Chavarriaga, Siglo Cero, Suite Studio, Uke Forever, Ulises Mérida, Yvan Andreu i Visori Fashionart.

Artenblanc és una iniciativa cultural que promociona la innovació i el talent en el disseny, i en què es desenvolupen diverses indústries associades a la moda, com la música, la dansa i la plàstica.

La promoció de la creativitat dels dissenyadors emergents, així com estimular les activitats industrials i comercials que van associades al món de la moda són alguns dels objectius del projecte.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.