El restaurant Hogar del Pescador guanya el Concurs del Pinxo de #Polp a Caduf de #Benicarló

guanyadorpolpblo2018El pinxo «Bocado de mar», del restaurant Hogar del Pescador, ha guanyat la sisena edició del Concurs del Pinxo de Polp a Caduf que organitza la Penya l’Arjup. Gastro-Bar Barrafina i Taberna Selecta Nuevo Rayfe han quedat segon i tercer respectivament.

El sisé Concurs del Pinxo de Polp a Caduf que organitza la Penya l’Arjup amb motiu de les Jornades Gastronòmiques del Polp a Caduf i Peix de Llotja ha concedit al restaurant Hogar del Pescador el primer premi pel pinxo anomenat «Bocado de mar», una elaboració que consta de tres parts; una crema de dàtil amanida amb reducció de vinagre de Mòdena i un fil de mel, un arancini replet d’arròs en polp i gamba roja acompanyat d’un cruixent de plàtan mascle i un «bocado de mar» sobre focaccia que ocupa el centre del plat.

El segon premi ha estat per a Gastro-Bar Barafina pel pinxo «Rollito Barrafina», un roll replet d’una beixamel de polp, decorat d’alga Nori, pell de tonyina i oli de sèsam i acompanyat per tres salses de xili dolç, salsa d’ostres i romesco. El tercer premi l’ha aconseguit la Taberna Selecta Nuevo Rayfe pel pinxo «Mediterráneo en vivo», una pota de polp cuita i brasejada sobre una base de molles de pa acompanyat amb una salsa de guacamole i una d’allioli.
El regidor d’Agricultura i Pesca, Domingo Roca, ha volgut felicitar els tres guanyadors i donar l’enhorabona als 9 establiments participants en les Jornades del Pinxo. També ha destacat «l’èxit d’afluència» de la degustació de pinxos del passat dijous 4 d’octubre. Per la seua banda, el president de la Penya, Andrés Cornelles, ha explicat que per a l’assignació dels premis el jurat ha tingut en compte «la composició del plat, la qualitat dels ingredients, la presentació i el servei donat».

Ivan Aleman, president de l’Associació de Bars i Cafeteries de Benicarló, ha donat les gràcies als 9 bars i cafeteries que han participat en el concurs i ha destacat «l’augment de la qualitat dels pinxos elaborats en aquestes jornades».
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.