El rugbi platja obri la temporada d’esport en l’arena de València

València Notícies | Redacció.- Les platges del Cabanyal i la Malva-rosa seran els principals escenaris de l’esport de juliol, acollint una competició cada u dels cinc caps de setmana del mes de rugbi, volei, futbol, futvolei i handbol platja. El gros de l’activitat esportiva es trasllada de la ciutat a la costa, deixant-nos fins a nou esdeveniments esportius entre les platges de València i els seus ports i que compten amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València.

Arranquem  amb  la XXI edició del Seven Internacional de Rugbi platja, conegut popularment com Tiburón l’1 i 2 de juliol. El torneig se celebra el 30 de juny, 1- 2 de juliol en la platja del Cabanyal. Es manté la distribució de les categories com en edicions anteriors, deixant el divendres (30 de juny) per a les escoles, dissabte (1 de juliol) per als Senior tant masculí com femení i el diumenge (2 de juliol) per als veterans.

En julio el foco del deporte de la ciudad se traslada al borde del mar, desarrollándose hasta nueve eventos deportivos en la costa de la ciudad.

Es preveu una participació d’al voltant de 1.000 esportistes, 50 voluntaris que vetlaran per la seguretat i el benestar dels participants amb una afluència de més de 15.000 persones durant el torneig que podran disfrutar de l’ambient i bon rugbi.

Arreplegarà el testimoni el Valencia International Open-Madison Beach Volley Tour del dijous 6 al diumenge 9 de juliol, el circuit nacional de volei platja. Després d’exercitar les mans amb el volei i rugbi platja serà el torn dels peus amb el Trofeu de Futbol platja Ciutat de València que arribarà a la seua XXIV edició el 15 i 16 de juliol i el XXI Open Internacional Ciutat de València de Futvolei del 21 al 23 de juliol. Despedint el mes el Arena 1000 Valencia Beach Handball d’handbol del 28 al 30 de juliol.

Este mateix cap de setmana tindrà lloc també una de les principals proves nàutiques del calendari valencià i nacional, la XIX edición del Trofeo SM La Reina – Regata Homenaje a la Armada – XXX Copa Almirante Sánchez – Barcáiztegui, que se celebrarà del 29 de juny al 2 de juliol de 2017, del 30 al 2 jornades de competició,  en aigües del Reial Club Nàutic de València.  Esta prova està organitzada pel Reial Club Nàutic de València i forma part del calendari de Regates internacionals de la Reial Federació Espanyola de Vela (RFEV), co – organitzadora de l’esdeveniment i que compta amb la col·laboració de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana (FVCV).

Però a més, les aigües valencianes seran testimoni de la  X Exhibició de Vela Llatina en el port de El Palmar el dissabte 22 de juliol i la popular Travessia a nade del port de València, en La Marina de València, que el diumenge 23 de juliol arribarà a la seua XXV edició i que presentarà dos modalitats, 2.500 i 750m

I per si açò fóra poc de l’1 de juliol al 31 d’agost tens les activitats dirigides gratuïtes de ioga, taichi, pilates, fitness llatí, Gap i cross training en la instal·lació de València Beach Volley.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.