El senador de Compromís, Carles Mulet, és des de hui el portaveu del Grup Mixt

“És un fet històric per a la coalició i tractarem de traure el màxim profit d’això tot i el delicat moment polític”, assenyala Mulet

El senador castellonenc, Carles Mulet, és ja el portaveu del Grup Mixt al Senat, responsabilitat que li correspon per torn en funció del nombre de senadors de la coalició Compromís. El senador territorial valencià assumeix aquest paper per primera vegada en les tres legislatures en les que ha representat el País Valencià en el darrer any.

el-senador-de-compromis-carles-mulet-es-desde-hoy-el-portavoz-del-grupo-mixto
image-425318

“L’activitat dels propers mesos no serà senzilla, atesos els problemes de paràlisi institucional per la falta de govern i voluntat poc democràtica del PP, la falta de compareixences dels ministres i president per explicar quina ha estat la seua acció política en aquest darrer any en funcions. Altres aspectes que ens tocarà abordar serà la gestió del cas de Rita Barberà que ha estat incorporada al Grup Mixt, les mateixes dimensions que ha adquirit el grup que és el quart en nombre de senadors i la falta de temps i maltractament que això suposa per les intervencions dels portaveus de cada formació. Amb tot, tractarem d’aprofitar al màxim el fet de ser el portaveu”, ha assegurat Mulet.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.