El servei de Seguretat de Les Corts evita un robatori en un negoci pròxim al parlament

València Noticies | Redacció.- El servei de Seguretat de les Corts Valencianes frustrà un robatori i detingué dissabte per la nit a un individu que havia accedit a una clínica veterinària en l’avinguda del Comte Trénor, al costat del parlament.

Los hechos ocurrieron a la 1.10 de la madrugada del sábado.
image-401746

Els fets ocorregueren a la 1:10 de la matinada del dissabte, quan els responsables de la seguretat del parlament visualitzaren per la càmera que dóna a Comte Trénor, al riu, com una persona estava forçant la porta d’una planta baixa, corresponent a una clínica veterinària.

De seguida, l’equip de seguretat de Les Corts, format per agents de la Policia Autonòmica Valenciana amb el suport dels vigilants de l’empresa privada que treballa per al parlament, anaren al lloc dels fets i sorprengueren a l’individu, que respon a les inicials R.T.G., en l’interior de la clínica veterinària, on el detingueren.

El presumpte autor d’un delicte de robatori amb força de les coses fou traslladat de seguida a la Inspecció Central de Guàrdia de la Policia Nacional, per a passar després a disposició judicial.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.