El Teatre El Musical acollirà l’International Network for Contemporany Performing Arts

València Noticies | Redacció.- El Teatre El Musical acollirà el pròxim mes de novembre l’International Network for Contemporary Performing Arts, IETM 2016, una trobada internacional de teatre i sales alternatives, que reunirà en la nostra ciutat professionals i experts de les arts escèniques de més de 50 països.

Per a fer-ho possible, la Junta de Govern Local ha aprovat este matí un conveni amb la Xarxa de Teatres Alternatius i la Coordinadora de Sales Alternatives, dirigit a la celebració d’esta trobada internacional el pròxim mes de novembre, entre els dies 3 i 6.

image-409581

Així ho ha anunciat ahir el portaveu municipal, Jordi Peris, el qual ha explicat que la trobada suposarà “un intercanvi d’experiències innovadores en el marc de les arts escèniques, i comptarà amb la participació de programadors, gestors culturals, productors i artistes”. Durant la setmana de celebraicó, el TEM acollirà debats, ponències i sessions de treball i exercirà com a verdader motor de dinamització cultural per al barri del Cabanyal i per a tota la ciutat.

El congrés inclourà una programació d’espectacles prèviament seleccionats per la Xarxa Estatal de Teatres Alternatius, “i posarà València en el mapa mundial d’este sector, i més concretament –ha assegurat Peris– a l’espai públic municipal que és el TEM”.

Coordinador artístic del TEM

Durant la seua trobada amb els mitjans de comunicació, Jordi Peris ha anunciat també les bases que regiran per a la contractació del coordinador artístic del TEM, que seran publicades en el Butlletí Oficial de la Província en el termini d’unes setmanes.

Una vegada publicades les bases en el BOP, s’obrirà un termini d’un mes per a la presentació de candidatures (fins a finals de setembre, aproximadament). L’objectiu és disposar d’una direcció artística per al recinte que faça del TEM “alguna cosa més que un teatre: un centre cultural i d’activitats dedicat a la dinamització cultural, social i econòmica del barri, la qual cosa reflectix –ha explicat Jordi Peris– el compromís i l’aposta del Govern de la Nau amb el Cabanyal”.

El nou coordinador tindrà un contracte d’alta direcció per un període de dos anys, prorrogable un més, i una retribució anual de 38.826,86 euros bruts anuals, en 12 mensualitats. A més, comptarà amb l’assistència d’una Comissió ed Programació “que completarà la visió del nou coordinador o coodinadora, amb una mirada més plural, social i col·lectiva –ha explicat el regidor– d’acord amb les característiques de tal espai i la seua funció com a locomotora cultural del barri”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.