BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

El Tribunal de Comptes obliga Blasco i altres condemnats del cas Cooperació a retornar 1,6 milions al govern valencià

Fiscalia-Rafael-Blasco-EFE-POOL_ARAIMA20140107_0106_63
image-263725
El Tribunal de Comptes ha condemnat l’exconseller Rafael Blasco i cinc processats més del conegut com a cas Cooperació a reintegrar 1,6 milions d’euros a les arques de la Generalitat Valenciana, més interessos, com a responsables de malversació comptable.

Segons consta en la sentència d’aquest procediment de reintegrament per abast promogut per l’Advocacia de la Generalitat i al qual ha tingut accés Efe, es considera responsables directes i solidaris  Rafael Blasco, Alejandro Català, Marcial López, Marc Llinares, Tina Sanjuán i Augusto César Tauroni. La Generalitat reclamava inicialment 1,9 milions d’euros, però finalment el Tribunal de Comptes ha reduït aquesta quantitat.

L’exconseller valencià de Solidaritat i Ciutadania Rafael Blasco va ser condemnat a 8 anys de presó i 20 d’inhabilitació –pena que el  Suprem va rebaixar un any i mig– per malversació, tràfic d’influències, prevaricació i falsedat pel cas Cooperació, que va provar el desviament d’ajudes destinades a cooperació.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.