El Trofeu d’Estiu se’l jugaran la Pobla de Vallbona i Quart de les Valls

El Xato d'Almenara pot guanyar altre títol en la temporada 2018Entre el matí i la vesprada del diumenge, un total de sis partides de la modalitat d’escala i corda es jugaran en el trinquet de Massalfassar.

El diumenge 29 de juliol, la cinquena edició del Trofeu d’Estiu d’Escala i Corda viurà les seues finals en el trinquet de Massalfassar. Pel matí, a partir de les 9:30 hores, jugaran el Moncada C i el Tamborí de Valencia la partida corresponent a la final de quarta B, com a previa a la gran final de primera. A la qual li aplegarà el torn al voltant de les 11 hores, amb el Caixa Popular Pobla A i el Carniceria Amalia Quart com a protagonistes. Per part de la Pobla formaran el seu equip habitual, Ivan “Tou”, Oscar “Locheta” i Toni, mentre que enfront tindran a Alberto, Alex, Carlos “Xato” i Juan Castillejo. Completarà el matí, sobre les 12:30 hores, la partida de tercera categoria entre la formació local de Massalfassar i l’Inmobiliaria Palanca Fontestad Foios.

El club de Torrent serà el protagonista de la vesprada, ja que les tres finals tindran a un equip representant del club de l’Horta Sud. En la pimera de les partides, a les 16:30 hores, el Trinquet de Torrent F jugarà la final de quarta A contra la Ribera. A continuació serà altre equip torrentí, en aquesta ocasió el Trinquet de Torrent B, qui jugarà contra el Ribera A la final de la divisió de plata. Mentre que la última de les partides, corresponent a la final de quarta C, tindrà com a protagonistes tancant la present edició del torneig, a les formacions del Trinquet de Torrent J i l’Almassora.

Programa diumenge 29 de juliol, trinquet de Massalfassar:

09:30 h. final 4ªB: CPV Tamborí Valencia – CPV Moncada C
11:00 h. final 1ª: Caixa Popular Pobla A – Carn. Amalia Quart
12:00 h. final 3ª: CPV Massalfassar – Inmob. Palanca Fontestad Foios A

16:30 h. Final 4ªA: Trinquet Torrent F – Amics Ribera
18:00 h. Final 2ªA: Trinquet Torrent B – Amics Ribera A

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.