El Valencia Boat Show oferirà activitats nàtiques gratuïtes per a tots els públics

València Notícies | Redacció.- El certamen nàutic Valencia Boat Show exhibirà les últimes novetats en el catàleg d’embarcacions. Començarà dilluns que ve, 31 d’octubre, i s’allargarà fins al diumenge 6 de novembre. Durant eixe cap de setmana, en jornades de portes obertes, els visitants podran provar embarcacions i participar en activitats nàutiques gratuïtes.

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha destacat que estes activitats, organitzades en col·laboració amb l’Escola Municipal de Vela i la Federació de Vela, “pretenen acostar els esports nàutics als ciutadans i les ciutadanes”, i ha recordat que València “és una ciutat oberta al mar, amb un litoral que garantix excel·lents condicions per a navegar com es reflectix en l’elevat nombre de competicions nàutiques que se celebren en les nostres aigües”.

Les activitats, que tindran lloc durant el cap de setmana del 5 i 6 de novembre, inclouran baptismes de mar en embarcacions col·lectives, piragues, bots de rem i els SUP perquè es navegue en la dàrsena interior de la Marina Reial. També es podran realitzar visites guiades a l’espectacular goleta Tirant I. Per a poder gaudir d’estes activitats els interessats hauran de visitar la pàgina web del certamen (<valenciaboat.com>) i seguir les instruccions.comenzara-el-proximo-lunes-31-de-octubre-y-se-prolongara-hasta-el-domingo-6-de-noviembre

L’horari serà dissabte i diumenge de 10.30 a 13.30 i de 15.30 a 17.00 hores. Per a poder participar-hi caldrà inscriure’s prèviament deixant les dades personals al personal de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, que seran els professionals que coordinaran i supervisaran les activitats. En total, podran gaudir d’estes activitats nàutiques gratuïtes un total de 600 persones durant el cap de setmana.

A més, durant els dies previs també està confirmada la visita de diversos col·legis de la ciutat de València per a gaudir de les activitats a la mar del Valencia Boat Show. En total, als matins i durant els dies 2, 3 i 4 de novembre 300 alumnes de 10 col·legis gaudiran de velers col·lectius amb l’instructor a bord, piragues i caiacs, falutxos, taller de nusos mariners i visita a la goleta Tirant I.

La huitena edició del Valencia Boat Show, que ocuparà 12.000 metres quadrats, es presenta amb canvi de dates, d’ubicació dins de la Marina i de concepte, ja que per primera vegada només s’exhibiran vaixells nous. Més de 120 models de les principals drassanes internacionals, dels quals aproximadament 50 estaran en l’aigua, i per primera vegada a Espanya el Valencia Boat Show oferix la possibilitat, durant dos dies, de provar les embarcacions.

El Valencia Boat Show s’ha consolidat ja com una de les cites imprescindibles en el calendari nàutic nacional, internacional i també local. De fet, segons un estudi realitzat per la Universitat de València, durant la passada edició de 2015 el certamen va deixar a València un impacte econòmic directe de 765.215 euros, i generà 16,93 euros per cada euro invertit per part de les administracions públiques. I és que els visitants van gastar, de mitjana diària, 136,75 euros, a més de ser la valoració per part d’estes, expositors i visitants més que bona, segons l’enquesta de satisfacció que van fer. “Estes dades són fonamentals a l’hora d’analitzar la rendibilitat de les aportacions de la Fundació Esportiva Municipal”, ha declarat Maite Girau. La FDM col·labora tots els anys en la celebració d’este esdeveniment.

A més, enguany el saló, que tanca el circuit de certàmens mediterranis, comptarà amb diferents activitats complementàries, com l’eixida del Repte Pelayo Transatlàntica 2016, una expedició de caràcter social en què cinc dones que han superat el càncer creuaran l’Atlàntic en una embarcació de 73 peus d’eslora.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.