Els accessos des de Xàtiva a Sant Agustí i avinguda de l’Oest a Sant Pau passen a ser exclusius per a l’EMT i taxi

València Notícies | Redacció.- A partir de demà dimarts, dia 3, l’accés al carrer de Sant Pau des de l’avinguda de l’Oest i a la plaça de Sant Agustí des del carrer de Xàtiva queden reservats per a ús dels autobusos de l’Empresa Municipal de Transport, EMT, i per al servici de taxi. L’objectiu d’esta mesura és agilitzar la mobilitat del transport públic en este punt urbà.

El Centre de Gestió del Trànsit ha informat hui d’estes noves definicions del pas de vehicles per la zona del centre urbà. La mesura pretén, han explicat, agilitzar el pas del transport públic per la plaça de Sant Agustí i el seu entorn.

Giro EMT taxi Xàtiva av. Oest.

Com és conegut, en estos moments s’estan efectuant labors d’urbanització de diverses vies urbanes en l’àmbit del carrer de Sant Vicent i la plaça de Sant Agustí, que ja han portat a adoptar diversos canvis en el traçat i en el sentit de la circulació urbans, sempre davall la premissa de garantir la mobilitat ciutadana i millorar el servici públic de transport.

En este cas, a partir de demà es canvia el gir des del carrer Xàtiva cap a la plaça de Sant Agustí, i el de l’avinguda de l’Oest cap al carrer de Sant Pau passen a ser de circulació exclusiva per a EMT i taxi. D’altra banda, Trànsit ha recomanat que la circulació privada des de l’avinguda de l’Oest cap a Guillem de Castro es faça pel carrer Quevedo, amb l’objectiu d’evitar retencions, atés que per l’avinguda de l’Oest circularan, sobretot, residents i vehicles de càrrega i descàrrega.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.