Els alumnes del taller d’ocupació municipal rehabiliten dos habitatges socials

160713 visita viviendas municipales reformadas (10)
image-402910
Amparo Marco, Patricia Puerta i Ali Brancal, han visitat els pisos i han destacat la labor realitzada pels integrants del taller

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, acompanyada de la regidora d’Habitatge Social, Ali Brancal, i la regidora d’Impuls a l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha visitat avui els dos habitatges municipals que han rehabilitat els alumnes del Taller d’Ocupació Ciutat de la Solidaritat que l’ajuntament ha desenvolupat a través de l’Agència de Desenvolupament Local, amb la subvenció del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef).

Els 30 alumnes, que han rebut formació ocupacional en els sectors de lampisteria, obra de paleta i electricitat, han desenvolupat les seues pràctiques realitzant labors de rehabilitació de dos habitatges socials i executant xicotetes actuacions de millora en el Centre Municipal de Formació de Tetuán XIV.

En el cas dels habitatges, Amparo Marco ha destacat que la reforma dels dos pisos ha sigut integral, ja que es trobaven en molt mal estat i han quedat completament nous. Els treballs que han realitzat els alumnes del taller d’ocupació municipal han consistit en la renovació de tota la instal·lació de llum i de lampisteria, el canvi de tota la fusteria: fustes, finestres i persianes i la reforma integral de les cuines i els banys, entre altres actuacions.

L’alcaldessa ha mostrat la seua satisfacció per la qualitat del treball desenvolupat i ha destacat el fet que els alumnes hagen realitzat les seues pràctiques rehabilitant habitatges socials, “d’aquesta forma hem aconseguit un doble benefici: la formació d’aquestes persones i la recuperació d’uns immobles de titularitat pública que són imprescindibles per a la nostra ciutat i que ens trobem en una situació d’abandó lamentable després de 24 anys de govern del Partit Popular”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.