Els cursos municipals de cuina han aconseguit inserta laboralment a quatre persones en risc d’exclusió

València Notícies | Redacció.- La regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, ha visitat hui les instal·lacions d’Altaviana, el centre on un grup de persones en risc d’exclusió social es forma en matèries d’hosteleria com són les de cuina i servici de sala. La regidora Lozano ha donat a conéixer allí “la bona notícia” que quatre persones han aconseguit en les últimes setmanes un treball gràcies a este programa de la regidoria d’Inserció Sociolaboral que gestiona “València Inserta”.

La concejala Isabel Lozano se ha interesado por el desarrollo del curso y ha visitado las instalaciones de Altaviana.

Recentment, la regidora Lozano va realitzar el lliurament de diplomes d’un d’estos cursos i en l’acte es va comprometre a visitar el centre Altaviana i les seues instal·lacions, per poder comprovar de primera mà com es forma el grup d’alumnes deriviat des dels diferents centres de servicis socials municipals.

Així Lozano ha conegut el centre i ha tingut l’oportunitat de provar el dinar del menú que han cuinat els i les alumnes. “Este projecte es fonamenta en la necessitat de facilitar les vies d’inserció laboral, des de la convicció que l’accés al mercat laboral és la principal via de prevenció de les situacions d’exclusió social. Des d’esta premissa, el projecte s’adreça a les persones usuàries dels servicis socials de la nostra ciutat, en situació de vulnerabilitat o exclusió”, ha dit Lozano, que ha assegurat que l’Ajuntament continuarà impulsant esta sèrie de projectes.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.