Els esportistes valencians han aconseguit 78 medalles en els campionats d’Espanya

Els esportistes valencians han aconseguit 78 medalles en els campionats d’Espanya en edat escolar per seleccions autonòmiques convocats pel Consell Superior d’Esports

Els esportistes valencians han aconseguit 29 medalles d’or en els Campionats d’Espanya en edat escolar per seleccions autonòmiques, convocats pel Consell Superior d’Esports, 26 de plata i 23 de bronze.

Les disciplines més llorejades han sigut Atletisme i Judo, en les quals s’han aconseguit 21 medalles en cadascuna. Esport d’Orientació, Tenis Taula, Ciclisme, Gimnàstica Rítmica i Voleibol són les altres disciplines en què s’han aconseguit els tres tipus de metall. A més, s’han aconseguit guardons en Bàsquet, Handbol, Triatló, Natació i Vòlei Platja.

Les 78 medalles conquistades situen a la Comunitat Valenciana segona en la classificació nacional dels Campionats d’Espanya en edat escolar 2015, elaborat pel Consell Superior d’Esports, només per darrere de la Comunitat de Madrid (93) i per davant de Catalunya (76), Andalusia (69) i la resta de comunitats.

En categoria masculina, la Comunitat Valenciana ha sigut la primera en la classificació amb 18 medalles d’or, i en categoria femenina ha sigut tercera amb 11 d’or.

La Comunitat Valenciana ha sigut la tercera amb major representació amb 386 esportistes, destacant la major participació femenina (199) respecte a la masculina (187).

Cal destacar que aquests campionats són convocats pel Consell Superior d’Esports com a programa de competició d’àmbit escolar que es constitueix al més alt nivell per a jóvens esportistes, que són seleccionats per les comunitats autònomes i federacions esportives autonòmiques.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.