Els Mossos d’Esquadra comissen més de 600 kg de peix immadur a l’espigó de la Mar Bella

10d86abb-6dc9-4742-bedc-de466fc8a272 Es realitza denúncia administrativa per la comercialització, tinença i transport de peix immadur i sense documentació
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de Barcelona van comissar el 6 de juliol a Barcelona 52 caixes i un cistell amb més de 600 quilograms de sardina de talla petita, fruit d’un dispositiu especial per tal de controlar aquesta pràctica il·legal. Com a resultat de l’operatiu, l’embarcació que va descarregar el peix va quedar denunciada administrativament per tinença i comercialització de peix immadur i peix sense documentació.

L’actuació es va desenvolupar en el marc d’un operatiu especial de la Unitat Regional de Medi Ambient de Barcelona. Al voltant de les 04:00 h de la matinada, els agents van detectar l’embarcació i van observar com s’aproximava a la costa, descarregava el peix i el carregava a un vehicle per al seu transport.

Els agents van aturar el vehicle i van realitzar les comprovacions pertinents per tal de verificar que es tractava de peix immadur, de talla més petita de l’autoritzada per a la seva comercialització. La mida mitjana dels exemplars comissats era de 5,8 cm mentre que la talla mínima autoritzada de la sardina és d’11 cm.

El peix comissat va quedar a disposició dels serveis veterinaris de l’agència de salut pública de Barcelona del mercat central del peix que, posteriorment, el va distribuir per a alimentació a una entitat pública sense ànim de lucre.

Aquesta actuació està emmarcada dins l’acord de col·laboració entre la Direcció General de Pesca i Afers Marítims i la Direcció General de la Policia amb l’objectiu d’optimitzar la lluita contra la pesca i el marisqueig il·legal a Catalunya.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.