BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Els Mossos d’Esquadra obren una investigació en relació amb l’agressió que va patir una família per part d’un grup de manters a Barcelona

407 Els investigadors han contactat, a través del consolat dels Estats Unitats, amb la família i aquesta tarda denuncien el fets

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Eixample han obert una investigació arran de l’agressió que va patir un home i la seva família per part d’un grup de manters el passat dimecres a Barcelona. Els investigadors han localitzat finalment els afectats a través de les gestions realitzades amb el Consolat dels Estats Units a Barcelona.
Els fets van passar a la Plaça Catalunya quan per causes que ara s’estan investigant, un grup de manters va agredir l’home i la seva família quan intentaven mediar en una discussió que prèviament s’havia iniciat entre el grup de manters i altres persones. L’home va patir ferides al cap i va ser traslladat a l’hospital on després de ser atès pels serveis mèdics va ser donat d’alta. Dos membres de la seva família, van patir diferents cops i contusions en el marc dels fets, motiu pel qual també denunciaran els fets.
Amb la declaració de tots els afectats, els mossos inicien una investigació per localitzar, identificar i detenir els autors dels fets.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.