Els Mossos investiguen la mort d’un home a Barcelona

Mossos d'Esquadra en una imagen de archivo.Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de Barcelona investiguen la mort d’un home al districte de Sants-Montjuïc a Barcelona.

Poc després de les 01:15 hores els Mossos han rebut un avís segons el qual un home hauria patit una agressió i estaria ferit de gravetat.
Quan els agents han arribat al lloc han constatat que es tractava d’un home sense sostre, de 57 anys i nacionalitat espanyola, que tenia ferides per arma blanca. El SEM l’ha intentat reanimar però finalment ha mort.
En el moment dels fets la víctima dormia amb la seva parella en uns jardins, com feien habitualment.

Els mossos de la Divisió d’Investigació Criminal de Barcelona s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets. El Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona ha decretat el secret de les actuacions.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.